Restocider
Cider lavet på jeres egne æbler (eller hvilken frugt I nu finder), til jeres egen bar/restaurant. Også i helt små mængder. KØR!
01
02
Indsaml æbler
Ciderficering
I finder minimum 50 kg æbler (eller pærer eller druer). Det kan være fra jeres bedsteforældres baghave, en park i nærheden eller fra en personaletur til Falster.
03
Navngiv og design labels
I skal sgu da selv navngive cideren og designe etiketten. Det er jo jeres. Og hvis I er løbet helt tør for kreativ juice, så kan jeg også hjælpe.
Jeg henter æblerne og laver dem til svedig cider henover vinteren. Det hele er spontangæret og uden noget tilsat selvfølgelig. Cideren bliver tør og plumret og cute.
04
Sælg på din bar/resto
Er det ikke fedt, at have noget cider i vinkøleskabet, som personalet / ejeren / ejerens mor selv har været med til at lave? Jo, det er det.
Pris
fra 45 kroner pr. flaske
Det afhænger lidt af mængder og så'n.
All rights reserved 2024 · Design af Tue Bach Petersen · De flotteste billeder er tager af Asbjørn Sand