Cider
Æbler, frugt og lidt sukker
Al min cider er spontangæret og uden noget tilsat. Det er sådan cider smager bedst. Frugten er fra gamle plantager, baghaver i provinsen og en mand, der måske hedder Jens. Min cider står mindst fem måneder på gæren, da det giver struktur og tyngde. Når jeg flasker cideren tilsætter jeg en teskefuld sukker (OMG!) til hver flaske, så der kommer – ret rustikke – bobler. De første flasker er klar i april/maj i 2025. Følg med på insta.
Smagning
Lær om ciderproduktion, mens du bæller
Jeg kommer gerne ud og holder cider-smagninger/foredrag, hvor man både bliver klogere og får slukket tørsten. Vi smager os igennem en række forskellige cidere og taler om produktionsmetoder, fermentering og stilarter. Og vi kan også sagtens inkludere vin i smagningen.
DIY(ish)-cider for restauranter
Hvis du har eller arbejder på en restaurant, og I gerne vil have jeres egen cider, så fortvivl ikke. Hvis I samler æbler (hos jeres nabo eller leverandør eller i midterrabatten på en motorvej), så ciderficerer jeg dem til jer. I må også selv navngive og lave labels. Prisen afhænger af mængder og diverse ønsker til produktionen. Men det er billigere end normal cider, det tør jeg godt love. Læs mere her eller send en mail.
All rights reserved 2024 · Design af Tue Bach Petersen · De flotteste billeder er tager af Asbjørn Sand